Satsa på bra tätningstejp

Idag finns det en mängd tejper på marknaden och tätningstejp är ett måste när du ska täta saker som till exempelvis på en ångspärr. Det går inte att använda vad för tejp som helst när man ska täta sådana viktiga saker. Det ställs stora krav på tejpens egenskaper samt hur beständig den är. Är det så att du håller på med ett projekt där det krävs tätningstejp, så är det bra att satsa på T-flex från T-Emballage. Denna tejpen är konstruerad så att den ska tillgodose de krav som finns idag på tätheten. Den har en unik häftförmåga samt att den är anpassad att fungera i skarvar med mera. Den går dessutom utmärkt att använda utomhus som skarvtejp eller tätningstejp. Den är tålig och fungerar väl i olika klimat.

Täta med tejp

Det finns en mängd olika byggprojekt där det är ett måste att täta till ordentligt. Med tätningstejp kan du täta ångspärrar, men då den även fungerar väl på trä, glas, metall med mera så går det att täta även andra saker. Om du vill läsa mer om T-flextejpen så hittar du information om den på T-Emballages hemsida. Detta företag har en masa olika tejper för olika sorters ändamål.

De erbjuder även andra saker så som förpackningslösningar, emballage samt byggmaterial. Du hittar hela deras utbud på deras hemsida då de har en bra produktkatalog du kan bläddra i. Hos detta företag hittar du det mesta du kan tänkas behöva inom just tejp och annat. Läs mer på deras hemsida.